13 Ocak 2015 Salı

Bir Girişimcinin Mutlaka Kullanması Gereken 5 Dijital Araç



Bir girişimcinin mutlaka kullanması gereken 5 dijital aracı sizin için listeledik. Bu araçlar sayesinde yükünüzü birazda olsa hafifletebileceksiniz.



1. Slack

Slack
Şirket içindeki tüm iletişim problemlerinize Slack ile son verebilirsiniz. Anında mesajlaşma, arşivleme ve arama için çok kullanışlı. Önemli mesajları fav'a atıp beklemek de mümkün :) Tanıştığınızda vazgeçemeyeceğiniz bir araç olacak. E-posta çılgınlığını hafifleteceğinden de emin olabilirsiniz!

Slack.com


2. Parasut.com

Parasut.com
Tahsilat ve ödeme takibi artık işkence olmaktan çıkıyor. Parasut.com’la faturalama ve tahsilat süreçleri hem daha kolay, hem de daha hızlı!

3. Mailchimp

Mailchimp
Ürünlerinizi e-posta ile pazarlamak için 10 numara bir araç. 2000 üyenize 12.000 e-postayı ücretsiz gönderebilirsiniz. E-postalarınızın ne kadarı okunmuş, ne kadarı çöpe gitmiş; tüm metrikleri rahatlıkla izleyin...

Mailchimp.com

4. Zendesk

Zendesk
Müşterilerinizden gelen e-posta ve telefonlar artık sizi panikletmeyecek. Zendesk’le sinirlerinize ve müşterilerinize hakim olmak çok kolay. Tüm taleplerinizi kontrol altında tutabilir ve yönetebilirsiniz. 

Zendesk.com

5. Toggl

Toggl

Toggl’la hangi projeye ne kadar zaman harcadığınızı, maliyetlerinizi çıkarın; müşterilerinize daha doğru fiyatlama yapın!

Toggl.com



Alıntıdır. onedio.com